Op zoek naar stalen trap?

stalen trap
Zandstralen trap Prijs Aterlier JK.
Zandstralen is een perfecte methode om jouw trap te herstellen in zijn oude glorie en dat is ook de reden waarom wij nog altijd zo enthousiast zijn en veel te vertellen hebben. Na het zandstralen is de trap helemaal glad en egaal in zijn originele kleur.
Kan mijn piano de trap wel af?
Als wij uw piano verhuizen gebeurt dit gegarandeerd veilig. Kan mijn piano de trap wel af? Over een trap verhuizen is bij ARBO-wet verboden en een verhuislift zetten we niet in. De maximale hoogte van trapjes en opstapjes waarover wij kunnen verhuizen is 80 cm.
Van Bruchem Staircases Stalen trap Amsterdam architectenweb.nl.
De buitenboom loopt voor een raam langs en is laag gehouden, de binnenboom is hoog voor de veiligheid en zo komen de lijnen van de trap mooi uit. De stalen trap kon natuurlijk niet in 1 stuk naar binnen, dus bestaat deze uit allemaal onderdelen.
stalen deuren
Stalen trappen en balustrades Krepla Trappen Ommen.
Krepla Trappen is uw specialist in stalen trappen en balustrades met een hoog afwerkingsniveau. Verschillende staalsoorten combineren wij met bijvoorbeeld hout, glas en steen tot een hoogwaardig product. Wij ontwerpen, produceren en monteren voor iedereen, van particulier tot multinational, van enkele trap tot complexe combinaties.
stalen deuren
Stalen trappen, een functionele oplossing of een design element? De Rooy Metaaldesign. Stalen trappen, een functionele oplossing of een design element? De Rooy Metaaldesign.
ENKELE PROJECTEN MET STALEN TRAPPEN. Stalen trappen heb je in vele varianten soorten en maten. Hieronder vindt u een overzicht met de soorten welke wij kunnen maken. Stalen trap in Lunteren. Stalen T-trap in Doorn. Stalen trap in Renswoude. Stalen trap met bordes in Hoofddorp.
Houten trap
Vind stalen trap in Doe-het-zelf en Verbouw op Marktplaats.nl.
Stalen trap Dixi met beukenhouten trede bij trappenspecia. Bij de stalen trap dixi kunt u uit 2 verschillende houtsoorten voor de trede kiezen namelijk elzenhout en beukenhout. Deze stalen trap bereikt met 11 treden een hoogte van 300 cm en heeft in hoogte verstelbare treden van 185, tot 25 cm.
betonnen trap bekleden
Stalen trappen en hekwerken Simply Steel.
Stalen trappen en hekwerken. Stalen serres en daklichten. Stalen wand en plafondbekleding. Stalen accessoires en meubels. Geef een bouwproject extra karakter. Stalen trappen en hekwerken. Bent u op zoek naar een stalen trap in uw bedrijfspand, kantoor of voor uw huis?
stalen deuren
Stalen trap TRAPPENKOPEN.nl.
Blauwstaal trap gevouwen plaat ZST11. Stalen trap bovenkwart ZST10. Stalen trap met gevouwen traanplaat treden ZST09. Stalen bedrijfstrap onderbordes ZST08. Stalen trap naar dakterras ZST07. Industriƫle zwartstalen trap ZST06. Dichte stalentrap ZST05. Onbewerkt stalen spiltrap ZST04. Trap van zwart onbewerkt staal ZST03.
spiltrap
Stalen trappen op maat Van Hoof Metaalbewerking Rosmalen.
Stalen trappen, we maken ze in allerlei soorten en maten. Van een functionele magazijntrap voor bedrijfspanden of openbare ruimtes, tot meer stijlvolle designtrappen voor de hal van uw woning. Een stalen trap is een echte eyecatcher en maakt een ruimte vaak ook echt af.
led trapverlichting
Stalen trap Ladders Trappen 2dehands.be.
Stalen trap, lengte 325m, breedte 90cm en 15 treden. Stalen trap: lengte 325m, breedte 90cm, diepte van de trap 20cm, diepte van de treden 25cm, hoogte van de treden 22cm. De hoek van de trap is. 3 augustus 2018 0917: Bruxelles Uccle.
stalen deuren
Stalen trappen laten bouwen door een specialist? Allstairs Benelux.
Bovendien kan een stalen trap enorm goed worden gecombineerd met andere materialen waaronder hout, natuursteen en glas. Bekijk hier onze stalen trappen. Twijfelt u aan een stalen trap? Stalentrappen waren aanvankelijk voornamelijk gebruiksvoorwerpen voor industriƫle doeleinden en dat is vaak de reden dat veel mensen aarzelen om een stalen trap in hun interieur te integreren.
stalen deuren
Buitentrap TRAPPENKOPEN.nl.
Stalen wenteltrap, industrial look BVT28. Houten buitentrap BVT27. Buitentrap met vrijdragende glas balustrades BVT26. Buiten steektrap met bordes. Eenvoudige buitentrap met staal hek. Buitentrap met dubbelsteek. Tuintrap met hekken. Buitentrap in Amsterdam. Buitentrap van hardsteen met glazen luifel. Gegalvaniseerde trap en hekken.
Stalen Trap Veldhuizen Trappen.
Trap op maat. Home / Stalen Trap. Ook kunnen wij stalen trappen met houten traptreden op maat leveren. Ik geef toestemming om deze gegevens te gebruiken om contact op te nemen. Tot op heden zijn wij gespecialiseerd in het maken van trappen in allerlei uitvoeringen, voor zowel de Aannemerij als de particulieren.
Een stalen trap en akoestiek: hoe verenig je de twee?
akoestische isolatie trap, gehorige trap, geluidsisolatie trap, metalen trap, metalen trap akoestiek, metalen trap isolatie, stalen trap, stalen trap akoestiek, trap akoestiek, trap gehorig, trap geluid, trap geluid dempen, trap geluiddempend, trap renoveren, traprenovatie. Zoeken naar: Zoeken. Wil jij graag ook zo'n' mooie trap?

Contacteer ons